013 - 590 03 06

Over Meleca Beveiliging

De statistieken spreken boekdelen; het is zowel voor een particulier als voor een onderneming haast onvermijdelijk om vroeg of laat slachtoffer te worden van inbraak, overval of brand. Een ingrijpende gebeurtenis die niet alleen materiële en financiële schade met zich meebrengt – vooral de emotionele schade draagt u lang met zich mee.

Voor materiële schade kan men zich verzekeren, echter veel verzekeringsmaatschappijen stellen zich kritisch op bij het accepteren van een risico. Het wordt steeds vaker van u verwacht dat u preventieve maatregelen treft voor het te verzekeren risico. Verzekeren voor emotionele schade bestaat niet, maar met het treffen van de juiste preventieve maatregelen kunnen we de kans op de emotionele gevolgen van een inbraak of brand wél minimaliseren.

“Verzekeren voor emotionele schade kan helaas niet; wél kunnen we de kans op een inbraak of brand minimaliseren”

Bent u slachtoffer geweest van inbraak, overval of brand? Of wilt u preventief maatregelen nemen om uzelf, uw dierbaren of personeel, uw waardevolle eigendommen en pand te beschermen? Dan heeft u behoefte aan een betrouwbare partner die u gedegen advies geeft, die met u meedenkt en de voor u perfecte oplossing biedt. Zodat u uw woning of bedrijfspand weer met een gerust hart achter kunt laten.

Voor iedere beveiligingsvraag de juiste oplossing

Met onze persoonlijke benadering, gemotiveerde medewerkers, korte levertijden en nimmer aflatend enthousiasme realiseert Meleca Beveiligingen B.V. ook voor uw beveiligingsprobleem de beste oplossing. Wij zijn gecertificeerd voor alle disciplines; daarmee weet u zeker dat u kwaliteitsoplossingen in huis haalt. Wij zijn dan ook trots om diverse gerenommeerde bedrijven tot onze tevreden klanten te mogen rekenen. Volgt u snel?

Een echt Tilburgs beveiligingsbedrijf

Meleca Beveiligingen B.V. is een lokaal beveiligingsbedrijf met een grote binding in de regio Tilburg. Na een periode van gestage groei onder leiding van de oprichter L. de Groot, die door gezondheidsproblemen het stokje over moest dragen, is het bedrijf in 2014 onderdeel geworden van de van der Donk Group. Door de overname door de van der Donk Group is een stabiele partner in de regio Tilburg en Breda ontstaan omdat de van der Donk Group in de jaren daarvoor al de relaties van ETB van Haagen in Breda had overgenomen. Het bedrijf levert en installeert met name in de regio Tilburg, Breda voor diverse gewaardeerde relaties inbraak-, brandmeld-, CCTV- en toegangscontrolesystemen.

Onderdeel van de Van der Donk Group

Meleca Beveiligingen B.V. is onderdeel van de Van der Donk Group. De Van der Donk Group is een bedrijvengroep gespecialiseerd in beveiliging, camerabewaking, toegangscontrole, brandpreventie en telefonie (VoIP). Samen met van der Donk Beveiliging en Round Security Solutions in Rosmalen en BBN Techniek in Geldrop vormen we een sterke speler in de beveiligingsbranche. Innovatief, vooruitstrevend en servicegericht werken we landelijk aan grote beveiligingsprojecten.